Uslov za potpis i konačne ocene posle ispita održanog 24.1.2019.

Spisak studenata koji su ispunili uslov za dobijanje potpisa i predlog konačnih ocena nakon ispita održanog 24.1.2019. možete preuzeti u Download zoni.

Studentima, koji su zadovoljni sa predloženom ocenom, ocena u indeks će biti upisana u ponedeljak, 04.02.2019. u 12:00 (Kabinet LG 212 – Zgrada Departmana za građevinarstvo i geodeziju).

Ukoliko student nije zadovoljan predloženom ocenom, potrebno je da se javi predmetnim nastavicima, radi dogovora o poništavanju nekog od delova ispita (najkasnije do nedelje, 03.02.2019. do 19h) putem mail-a. Ako se studenti ne jave do tog roka smatraće se da je to konačna ocena i biće uvedena u zapisnik i prosleđena studentskoj službi.

Studenti kojima u koloni “uslov za dobijanje potpisa“ piše (- grafički rad) ne mogu dobiti potpis u indeks, dok ne poprave/urade grafički rad.

Studenti kojima u koloni “uslov za dobijanje potpisa“ piše (Nije ispunjen) nisu stekli uslov za dobijanje potpisa o redovnom pohađanju nastave i vežbi i moraju sledeće školske godine ponovo da upišu i slušaju predmet.

Studenti mogu u februarskom roku polagati parcijalno delove ispita koji su im ostali. Potrebno je da ispit projave studentskoj službi. Takođe je potrebno da se upišu u spisak (Doc. dr Ivan Lukić) koji deo polažu (molimo Vas da budete realni i da ne prijavljujete delove koje nećete stići da naučite).