Rezultati ispita održanog 3.9.2020. i konačne ocene

Rezultate možete pruzeti u Download zoni.

Deo ispita se smatra položenim ako je osvojeno najmanje 51 bod.

Studenti mogu u sledećem ispitnom roku da parcijalno polažu delove ispita koji su im ostali, pod uslovom da u spisak za polaganje ispita upišu koje delove polažu. Ukoliko student ne prijavi koji deo polaže, smatraće se da su odlučli da polažu ispit kao celinu i tako će se i ocenjivati ispit.

Prijava delova za polaganje ispita se nalazi OVDE.

*Studenti koji nisu uspešno uradili zadatak iz GF, (stoji * pored imena) pozivaju se da urade zadatak iz GF naredna dva roka, u suprotnom biće im poništen I deo ispita.

** Studenti koji nisu uspešno uradili zadatak iz GF, (stoji ** pored imena) pozivaju se da urade zadatak iz GF u prvom narednom roku, u suprotnom biće im poništen I deo ispita.

*** Studenti koji nisu uspešno uradili zadatak iz GF u prethodna dva roka (stoji *** pored imena), poništen im je I deo ispita.

**** Student nije prijavio ispit. Ocena nije upisana u zapisnik. Student treba da prijavi ispit u sledećem ispitnom roku i da o tome obavesti predmetne profesore.

Studenti mogu doći da upišu ocenu u terminima konsultacija. (Kabinet LG 212 – Zgrada Departmana za građevinarstvo i geodeziju)