Materijali u građevinarstvu 1

Rezultate ispita i kolokvijuma, kao i materijal sa predavanja možete preuzeti u Download zoni Studentskog portala.

Grafički rad

Mole se studenti starijih generacija koji treba da rade grafički da se jave na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  u ponedeljak  (30.11.2020.) kako bi im isti bio poslat putem mejla. Uputstvo i ostale neophodne informacije nalaze se u Download zoni/Vežbe/Uputstvo za izradu grafičkog rada.

Rezultati TEST-a održanog 15.11.2020.

U Download zoni kao i na MT nalaze se rezultati TEST-a održanog 15.11.2020. Ukoliko mogućnosti dozvole zbog trenutne situacije popravka testova (laboratorijski i TEST) bi mogla biti organizovana krajem decembra.

Rezultati laboratorijskog testa 1 održanog 15.11.2020.

Rezultati laboratorijskog testa 1 održanog 15.11.2020. nalaze se u Download zoni.

Termini KOLOKVIJUMA I i II

I KOLOKVIJUM će se održati u nedelju  (20.12.2020.) u 8:00.

Studenti koji žele da polažu I kolokvijum, treba da se prijave putem linka koji je naveden ispod, zaključno sa  sredom, 16.12.2020. do 20:00. Kasnije prijave se neće uzeti u obzir. Studenti koji se nisu prijavili neće moći da polažu kolokvijum (zbog formiranja rasporeda sedenja u salama predviđenim za kolokvijume). Neophodno je doći bar 20 minuta ranije i ući u zgradu fakulteta.

Molimo studente koji se prijave, a odustanu od polaganja I kolokvijuma da se obavezno odjave do predviđenog termina!

Prijava za kolokvijum:  https://forms.gle/efYrNWEgFXUx3QTJ6

Odjava sa kolokvijuma: https://forms.gle/eMhKvaXcSYmbhQw99 

Studenti koji ne polože teoriju preko kolokvijuma istu će polagati usmeno nakon položenog pismenog dela ispita.

Materijal i pitanja za kolokvijum I se nalaze na sajtu gradjevinans.net i na MT-u (folder Kolokvijum I).

Obaveštenje važi i za student starijih generacija koji su se prijavili na studenstkoj službi da polažu preko kolokvijuma.

Termin održavanja kolokvijuma II je u petak 15.1.2021. u 18 časova.  Više informacija biće naknadno objavljeno.

Termin testova

Podsećamo studente da se u nedelju 15. novembra održava TEST (obuhvata I i II predavanje) i test iz laboratorijske vežbe 1 koji počinju u 8 časova. Potrebno je da studenti dođu ranije jer ćemo već u 7:40 početi raspored po salama. Studenti treba da uđu u glavnu zgradu FTN-a i da kod oglasnih tabli (hodnik obložen staklom odmah nakon penjanja uz prve stepenice) sačekaju asistente i nastavnike. 

STUDENTI STARIJIH GENERACIJA: Na testove dolaze i studenti starijih generaciji koji imaju obaveze da ih polažu. Ukoliko neko polaže samo test iz laboratorijske vežbe onda je potrebno da dođe u 9 časova ispred Amfiteatra A1  i sačeka da ga neko pozove.