I grafički rad

Rok za predaju I grafičkog rada je petak 27.03.2020.

Rad je potrebno poslati predmetnim asistentima putem mail-a:

  • Doc. dr Slobodan Šupić – Grupe 1-5 (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.)
  • Asis. Olivera Bukvić – Grupa 6 (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.)

Rad, urađen i formatiran u skladu sa uputstvima datim na vježbama, potrebno je skenirati (zajedno sa postavkom zadatka) ili fotografisati (jasno vidljiv i čitak materijal) i poslati.

Napomena: student se svojeručno mora potpisati na svaku stranicu rada (hemijskom olovkom).

Dodatno, radi lakšeg pregleda radova i sagledavanja grešaka na koje će se studentima ukazati komentarima (u cilju pripreme za junski ispitni rok), neophodno je rješenje zadatka otkucati u Word-u (bez grafika). Dodatno, ako student želi, grafik može kreirati u Excel-u i ubaciti u Word dokument. Word dokument se šalje zajedno sa skeniranom postavkom i rješenjem pisanog zadatka.

Za sva pitanja oko izrade grafičkog rada, studenti se putem mail-a mogu obratiti dodjeljenim predmetnim asistentima (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.; Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.; Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.).

Sa predmeta