Dejstva na objekte

Dejstva na objekte - predavanja

Poštovane kolege,
 
Na SOVA platformi je otvoren kurs za ovaj predmet, te se studenti pozivaju na upis istog. Sva predavanja predviđena planom i programom su dostupna u okviru platforme. Za svako predavanje je otvorena diskusija pod nazivom "Konsultacije", unutar koje su studentska pitanja dobrodošla. Skreće se pažnja, da pitanja treba da se odnose isključivo na konkretno predavanje za koje je diskusija otvorena i vezana, kao i da pre postavljanja pitanja studenti treba da provere da li je pitanje već postavljeno ranije. Odgovori na pitanja će biti davani u najkraćem mogućem roku, a studenti se pozivaju na strpljenje i razumevanje. Sva obaveštenja vezana za predmet će ubuduće biti dostupna i ovde i na SOVA platformi.
 
Predmetni nastavnik
Doc. dr Vladimir Vukobratović

Obaveštenje "Dejstva na objekte"

Poštovane kolege,
 
Zbog novonastale situacije, testovi neće biti održani u planiranim terminima. Sva predavanja su dostupna u Download zoni. Pratite obaveštenja na oglasnoj tabli sajta Departmana, a početkom aprila očekujte nove informacije.
 
Predmetni nastavnik
Doc. dr Vladimir Vukobratović

Obaveštenje za Testove

Poštovane kolege,

Zbog Građevinijade koja se ove godine održava između 02. i 07. maja, datum održavanja Testa 2 je izmenjen sa 04.05. na 11.05.

Bez obzira na ovu izmenu, tematske jedinice koje dolaze u obzir na Testu 2 ostaju iste: opterećenje od snega, dejstva vetra, termička dejstva.

Shodno tome, nema izmene ni kada je u pitanju Test 3, koji se odnosi na: pritiske tečnosti i tla, seizmičko dejstvo.